Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2006

Τι μάζεψε σήμερα ο Κανάκα από τις μπλογκοπεριηγήσεις του

Aloha! Είμαι ο τελευταίος Κανάκα Μακούα. Μέσα από εμένα μιλάνε τα πνεύματα των μεγάλων κανακαμακουέων. Μην σας ξεγελάσει το ip που βλέπετε στο βάθος κήπος. Δεν προσπαθώ να με κρύψει ούτε προσπαθεί να με κρύψω. Ουδέν κρυπτόν κλπ κλπ. Πάω στον βαρετό τώρα. Στο πιο πρόσφατο ποστ του θα πω σε ποιανού το πιο πρόσφατο ποστ θα πάω μετά, και έτσι θα πηγαίνει το πράγμα, αν δεν έχω εμφανιστεί στου επόμενου θα είναι γιατί θα παρακολουθώ τη βροχή να λυγίζει μαργαρίτες. Α! και αυτό το "Tόσες πολλές ψυχές δεν χωρούν σε ένα κορμί." είναι λάθος. Στο δεύτερο τρίμηνο το μαθαίνει κανείς στο Ναό της Αυτογνωσίας. Ουχί university της παντογνωσίας, ναό με τα όλα του.

ο Καθ'όλα Άκακος
Κανάκα Μακούα




Έρχομαι από το πιο πρόσφατο ποστ του/της Οίστρος και στην κορφή Βαρετέλα.

Aloha!!

Είπατε μερικά έξυπνα (και γι'αυτό φάνηκαν βαρετά) ήθελα να ήξερα πως και είχατε πρόσβαση στον Ναό της Αυτογνωσίας γιατί για Κανάκα Μακούα δε μου φαίνεστε. Εν πάση περιπτώσει αυτό δε με νοιάζει, έχω συναντήσει τέτοιες περιπτώσεις που δεν μοιάζουν με κανακαμακουέους γύρω στις τετρακόσιες χιλιάδες φορές επί το τετρακόσια ενενήντα.

Στο ερώτημά σας δεν μπορώ να απαντήσω, καθότι είμαι μάστερ στο να συμβουλεύω όσους θέλουν να υποκρίνονται ότι δεν έχουν οργασμό στο χώρο της δουλειάς τους εκεί που φτιάχνουν πυραμίδες με αντικείμενα για να κόψουν τη θέα προσώπων που τους κόβουν τον οργασμό.

Τώρα πάω στο Allu το πιο πρόσφατο πόστ.





Aloha!

Κατευθύνθηκα προς το μπλογκ σας γιατί διαισθάνθηκα ότι θα κάνατε γυμναστικές ασκήσεις που δεν αφορούν κανένα. Νομίζω όπως σε όλους σας αρέσει να ασχολείστε με αδιάφορα πράγματα. Γι'αυτό και δε γυμνάζομαι. Γιατί η γυμναστική δε μου είναι αδιάφορη. Έτσι καταστράφηκε το πρώτο μου χωριό. Γιατί αν ήμουν γυμνασμένος θα κατάφερνα να το σώσω από τους τρεις δράκους, τα 1200 τρολ και τον έναν ασφαλιστή που το προσέγγισαν μία μέρα.

Apropos, Το

Ανοίγω τουρσί
Τρώω τουρσί
Κλείνω τουρσί
Πίνω νερό

το δοκιμάσατε;

Φεύγω τώρα από εσάς και πάω στα Arxedia media. Πριν ήμουν στου βαρετού και πριν από αυτόν στον/την Οίστρος.

Ο Καθ'όλα Άκακος
Κανάκα Μακούα




Aloha!

Ας γιορτάσουμε την επιστροφή μου στα σχόλια του ArxMed, έφερα μπανάνες που μέσα στα κίτρινα κορμιά τους κατοικούν οι ψυχές άλλων μπανάνων από τον/την Οίστρος και αντι-οργασμικές καρύδες από τον Βαρετό ενώ από τον Allu εφερα το τουρσί που αρνήθηκε να δοκιμάσει.

Και οποία ευχάριστη έκπληξις! το πιο πρόσφατο ποστ είναι του ελέφαντα, αν μη τι άλλο καρμικό σημάδι. Ω! τι χαρά που πήρα με το ποίημά σου κυρ Ελέφαντα, το βάζω στο χαβανέζικο ταγάρι μου και ξεκινώ για το πιο πρόσφατο ποστ στο μπλογκ του Άβατον.

Πρώην ανώνυμος με τ'όνομα

Κανάκα Μακούα




Aloha!
χαίρομαι που Μαθαίνεις χαμογελάς συμπονάς βρίσκεις λιμάνι αλλά στο ότι αιμορραγείς για τους μοναχικούς τα χαλάμε.

Περιμένω το νέο ποστ του the_return
Ο καθ'όλα άκακος
Κανάκα Μακούα

Τεστ για να δω

είδα!