Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2006

Η Παραμονιάτικη Βόλτα του Κανάκα

μία παραμονιάτικη νυχτιάτικη χαβανεζοτσάρκα στα μπλογκς, γιατί όποιος την νύχτα περπατεί (όπως λέμε στην Χαβάη) μπλογκς και καρύδες πατεί.

Πρώτη στάση ο Πρέζα.

Μα την Πέλε αυτά τα είχα υποπτευθεί. Έχω αλλάξει 40 τηλεοράσεις που υπόσχονται ποιότητα στον ήχο και στην εικόνα. Πότε επιτέλους θα δείξουν κάτι άλλο που δεν στριγγλίζει και δεν έχει ανταύγειες; Τζάμπα τις πήρα; Δηλαδή εδώ που τα λέμε τζάμπα τις πήρα τις 39, μόνο 39 καρύδες την μία. Θέλω να βλέπω από το ηφαίστειο απέναντι σε βίντεο γουόλ.

Ο καθ'όλα άκακος Κανάκα Μακούα


Μετά πήγα να πω τα μακουοκάλαντα στο Νάτο

Παρακαλω, μην τσακώνεστε ειδικά για τους Μπους, μα την Πέλε θα τους κανονίσουμε μια μέρα και θα τους πετάξουμε στους καρχαρίες. Εμείς μόνο έτσι καταδικάζουμε στην πατρίδα, το πρόβλημα είναι ότι ...πρόκειται για μεγαλοκαρχαρίες που τρώνε τους καρχαρίες μας και δεν θέλουμε να πάθουνε τίποτα τα ιερά αυτά ζώα. Έχουμε και θεό Καρχαρία. Λυπάμαι βέβαια αλλά υπάρχει πολλή περίεργη ενημέρωση στην Αμερική. Όλα άρχισαν μετά τον θάνατο του Λινκολν... ή μάλλον όχι.. αν δεν κάνω λάθος άρχισε με τον Κολόμβο! Βρε τι έπαθα νυχτιάτικα, με συγχωρείτε θα ανατρέξω στα αρχεία μου κι αν ξαναπαρουσιαστεί ζήτημα θα επανέλθω.

Ο Καθ'όλα άκακος Κανάκα Μακούα
που μόλις ήρθε από τον Πρέζα και δεν ξέρει που θα κατευθυνθεί γιατί ξέχασε το φακό στην καλύβα.


Εδώ δεν κατάλαβα τι είπα...

Αλλά έχω δίκιο ο κερατάς.



Εδώ δεν σχολίασα αν και θα ήθελα, απ'ό,τι κατάλαβα υπάρχουν πολλοί ληστές σε μια περιοχή που λέγεται Αττική κι έχει να κάνει με τον Santa Claus. Θα το σημειώσω στην μακουοατζέντα να μην συμπεριλάβω αυτήν την περιοχή στα ταξίδια την περίοδο των εορτών.


Κι εδώ σας αφήνω. Αν μένετε στην Αττική και φοβάστε την Βιρτζίνια Γούλφ, τα παράπονά σας να τα πείτε στο Νάτο αφού έχετε πάρει μια ισχυρή δόση Πρέζας. Αν δεν μένετε στην Αττική καιρός να αρχίσετε να φοβάστε την Βιρτζίνια Γούλφ.

Καλή ΜακουοΧρονιά!

2 σχόλια:

Rodia είπε...

Γεια σου Κανάκα!:-)
ΑΝ μετράτε και στο νησί σου το χρόνο, σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!:-)
αν δεν.. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!:-) να ρέει πάντα όμορφα σαν ποταμάκι με κρυστάλινο νερό λέμε

kanaka makua είπε...

Είμαστε μια μέρα πίσω από εσάς τους Έλληνες που είστε πίσω από το γαϊδούρι. Με άλλα λόγια αγαπητή Ροδιά να αγαπιόμαστε. Μάλλον θα δούμε άσπρη μέρα πριν από σας. Κι ας προπορευόσαστε. Καλή Χρονιά!

Είθε οι καρύδες να σας έρχονται κατά χιλιάδες και να τις πουλήσετε χρυσάφι στην εταιρεία που παρασκευάζει τις Bounty.